Izvor: Tanjug
04.09.2020 u 10:51
0

PUPOVAC DOŽIVEO NEPRIJANO IZNENAĐENJE U ISTRI! Njegovi članovi ga ŽESTOKO MINIRALI!

Nakon punih 11 godina sa političke scene u Istri nestala je Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS), na čijem se čelu nalazi Milorad Pupovac, potvrdila je Mirjana Galo, koja je bila predsednica istarskog odbora te stranke, piše Glas Istre.

PROČITAJTE JOŠ…

DANAS NASTAVAK RAZGOVORA U BELOJ KUĆI: Tramp sa Vučićem i Hotijem na ceremoniji potpisivanja

NOVI NATO INCIDENTI: Erdogan zabranio nemačkim vojnim avionima da lete preko Turske!

OSTAVILA MUŽA I DECU ZBOG LJUBAVNIKA, PA NADRLJALA?! Detalji događaja kod Čačka

Galo je rekla da su iz istarske organizacije SDS S-a istupili svi dosadašnji članovi i da ta stranka u Istri više nema članova.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI…

SILVIO BERLUSKONI HOSPITALIZOVAN! Komplikacije zbog Kovida 19

STIŽE POJAČANJE! Partizanovo „dete“ se VRAĆA „kući“

Ona nije želela da kaže koji su razlozi za tako radikalan potez, ali je navela da istarska organizacija već neko vreme nije bila zadovoljna odnosom stranke prema Istri kao i, kako je rekla, neke druge urbane sredine koje SDS S-u nisu bile važne.

– Dan nakon parlamentarnih izbora raspustili smo županijsku i sve tri gradske organizacije koje su delovale u Puli, Umagu i Rovinju. Iako smo odluku o napuštanju stranke doneli još u maju,ali nismo želeli ranije da reagujemo da ne bi ispalo da remetimo predizbornu kampanju – rekla je Galo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter