Izvor: tanjug
23.11.2021 u 07:44
0

SAD: Podrška Šmitu i OHR-u

SAD snažno podržavaju visokog predstavnika u BiH, njegovu kancelariju i njen mandat da nadgleda civilnu implementaciju Dejtonskog mirovnog sporazuma, saopšteno je iz Bele kuće posle sastanka savetnika za nacionalnu bezbednost Džejka Salivena i visokog predstavnika Kristijana Šmita.

Salivan i Šmit naglasili su zajedničku posvećenost očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH, a razgovarali su i o važnosti funkcionalnih institucija, koje pružaju usluge građanima.

Među temama razgovora bilo je i obezbeđivanje stabilnosti i vladavine zakona, kao i pružanje osnove za mir i ekonomske prilike za sve ljude u Bosni i Hercegovini. 

Saliven i Šmit, takođe, su se složili da je neophodno suprotstaviti se korupciji i podržati građansko društvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter