Izvor: republika
10.07.2021 u 13:25
0

SADA ĆE SE IGRATI MEDICINE IZA REŠETAKA! SVIREPO UBISTVO U HRVATSKOJ: Medicinska sestra pacijentu ubrizgala BENZIN u venu!

Medicinska sestra je optužena za nesavesno lečenje koje je iz nehata dovelo do smrti pacijenta

Medicinska sestra iz Hrvatske je, kako kaže, nenamerno pogrešila i ubrizgala čoveku benzin umesto rastvora, što je dovelo do njegove smrti.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU: Stiže očekivano osveženje

ZA DECU JE NAJBOLJA OVA VAKCINA: Srpski pedijatri doneli preporuku povodom novih sojeva korone

Medicinskoj sestri Županijske bolnice u Čakovcu koja je pacijentu umesto fiziološkog rastvora greškom ubrizgala medicinski benzin preti osam godina zatvora.

Medicinska sestra je optužena za nesavesno lečenje koje je iz nehata dovelo do smrti pacijenta, a Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu podiglo je optužnicu nakon istrage.

Kao medicinska sestra zadužena za brigu o 62-godišnjem pacijentu na hemodijalizi u sobi za samoizolaciju (zbog njegovog kontakta s osobom pozitivnom na koronavirus) ona mu je, kada ga je skidala sa aparata za hemodijalizu, greškom umesto fiziološkog u kateter na vratu ubrizgala medicinski benzin.

– Benzin je ušao u krvotok što je dovelo do trovanja organizma i zastoja rada više organa zbog čega je pacijent, uprkos hitnoj reanimaciji i pruženoj lekarskoj pomoći, preminuo istog dana – saopštili su iz tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter