Izvor: KURIR
13.08.2024 u 17:56
0

SEKIROM UBIO PRIJATELJA NAKON SVAĐE OKO MOBILNOG TELEFONA: Užas kod Sapne, pijančili celu noć

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona naredilo je obdukciju tela Sanela Muhamedbegovića (47) koga je u nedelju u prizemlju kuće u Baljkovici kod Sapne ubio poznanik Edis Aliji (33).

Obdukcija treba da utvrdi od čega je preminuo Muhamedbegović s obzirom na teške telesne povrede na telu i delovima glave uzrokovane nekim tupim predmetom.

Policija je u nedelju popodne, podsetimo, dobila prijavu da se u jednom stambenom objektu nalazi telo muškarca. Izlaskom na uviđaj utvrđeno je da se radi o Muhamedbegoviću čiju smrt je konstatovao lekar mrtvozornik iz Doma zdravlja u Sapni.

UTOPIO SE MUŠKARAC U MORU: U Tivtu pronađeno telo

Za ubistvo je osumnjičen Aliji koji je sa Muhamedbegovićem pio alkohol prethodne noći. Aliji je prema informacijama Avaza nakon zločina pozvao jednog prijatelja i rekao mu da se u prizemlju kuće nalazi telo Sanela.

Mediji nezvanično navode da je Aliji više puta u predelu glave i nogu udario Muhamedbegovića sekirom. Utvrđeno je da je u krvi imao čak 2,62 promila alkohola.

Avaz navodi da je motiv ubistva svađa zbog mobilnog telefona. Aliji je navodno optužio Muhamedbegovića da mu je ukrao telefon zbog čega je došlo do konflikta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter