Izvor: Happy BSC
23.11.2021 u 12:54
0

Sekretar za bezbednost tvrdi: NESREĆA U BUGARSKOJ JE POSLEDICA GREŠKE VOZAČA

– Autobus je išao preko 100 kilometara na sat i nema ni milimetarske oznake kočenja, što znači da vozač nije adekvatno reagovao. Nesreća se apsolutno dogodila kao posledica ljudske greške, rekao je za sekretar za bezbednost Pernika Vasko Pirgov, koji je na lice mesta stigao zajedno sa prvim policajcima i vatrogascima.

On kaže da se autobus nije prevrnuo, a vozač je pokušao da skrene levo, takođe je rekao da je snimljen materijal, koji nije prijatan za gledanje.

– Prizor je užasan. Izgoreo je deo autobusa u kome su bili ljudi koji su poginuli. Na autobusu je razbijeno desno staklo, tako da su preživeli tuda izašli, rekao je Pirgov.

Smatra da je isključena mogućnost da je vozač zaspao, jer je benzinska pumpa na kojoj su imali pauzu udaljena 15 minuta vožnje do mesta nezgode.

– Put je u savršenom stanju. Ovo je greška vozača. Nema tragova kočenja. Autobus se zapalio s prednje strane. U samom autobusu su bile cevi sa naftom, kaže Pirgov, dodajući da je požar izbio sa prednjeg dela autobusa, verovatno iz sistema grejanja.

Obavestio je da je u 03.04 dobio informaciju o događaju, a da je u 03.30 stigao na lice mesta udesa, gde su bili vatrogasci i hitna pomoć. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter