Izvor: tanjug
08.10.2021 u 16:53
0

SEVERNA MAKEDONIJA: Sedmogodišnjak postao najmlađi milioner!

Najmlađa osoba koja je u Severnoj Makedoniji prijavila prihod veći od milion denara u prošloj godini ima sedam godina, a imetak je stekao izdavanjem prostora, saopštila je direktorka Uprave za javne prihode Sanja Lukarevska.

Najstariji denarski milioner u toj zemlji, prema njenim rečima, ima 96 godina.

Žena iz Skolja ostvarila je najveći bruto prihod za 2020. godinu u iznosu od nešto više od 453,1 milion denara, odnosno 7,53 miliona evra.

Uporedni podaci sa prethodnom godinom pokazuju da je postigla dvostruko veću stopu od najviše prijavljene u 2019 godini.

Najveći bruto prihod ostvario je meštanin Struge koji radi u metalskoj industriji – 105,2 miliona denara ili oko 1,7 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:  U ALBANIJI VANREDNO STANJE! Rama otkrio da imaju problema zbog snabdevanja električnom energijom

Lukarevska je rekla da je 40.021 gradanin u 2020. imao prihod od više od milion denara.

PROČITAJTE JOŠ:  OGROMNE PADAVINE U HRVATSKOJ: Očekuju se strahovite poplave

Najveći profit od klađenja, lutrije, kazina i ucešća u nagradnim igrama ostvario je stanovnik Tetova, koji je osvojio 40 miliona denara, što je blizu 650.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter