Izvor: HappyBSC
22.10.2020 u 09:31
0

Skinuo sako, pa počeo da RASKOPČAVA KAIŠ: Hrvatski političar KAŽNJEN zbog nedoličnog ponašanja u EP (VIDEO)

Ivan Vilibor Sinčić, hrvatski evroparlamentarac i šef Živog zida, dobio je suspenziju u Evropskom parlamentu zbog nedoličnog ponašanja, potvrdio je u sredu predsednik EP David Sasoli.

Sinčić je 16. septembra, tokom govora u EP o siromaštvu građana, optužio EU za „neadekvatno odnošenje s krizom koja će milione građana oterati u bankrot“. U jednom trenutku počeo se skidati, pa je tako prvo skinuo sako, a zatim počeo i raskopčavati kaiš na pantalonama – navodi Indeks.

SAZNAJTE JOŠ…

Danas SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Razmatraju se NOVE MERE!

Stvaran BROJ ZARAŽENIH u Meksiku PREŠAO MILION!

U Crnoj Gori od posledica KORONE ŽIVOTNO UGROŽENO 16 pacijenata!

Sasoli mu je zbog kršenja Poslovnika izrekao kaznu oduzimanja dnevnice na dva dana i privremenu suspenziju na sedam dana, što znači da mu je onemogućen bilo koji oblik rada i učestvovanja u radu i aktivnostima radnih tela EP.

Uz to, mesec dana ne sme predstavljati parlament na interparlamentarnim konferencijama i međuinstitucionalnim sastancima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter