Izvor: informer
11.07.2021 u 16:44
0

SLOVENIJA DONELA NOVE MERE ZA ULAZAK U ZEMLJU: Evo šta će vam sve biti neophodno!

Zbog povećanog broja uvezenih slučajeva zaraze korona virusom protekle nedelje, Slovenija se odlučila za promenu kriterijuma za ulazak u zemlju, pa to više neće zavisiti od epidemiološke situacije u državi iz koje dolaze putnici, nego od njihovog kovid-statusa.

Odluka kojom se spiskovi popisi država s obzirom na njihovu epidemiološku situaciju i izednačavaju uslovi ulaska za sve putnike stupila je na snagu danas, a primjenjivaće se od četvrtka 15. jula, objavila je slovenska vlada, a prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

„MORAĆE DA NAUČE SRPSKI“: Gaga Antonijević otkriva detalje novog filma „Janičar“

DNEVNI HOROSKOP! Ovnovima se pruža sjajna prilika,Strelčevi napreduju na poslovnom planu, a šta vas čeka?

EXIT: Emocije i priče prva dva dana proslave

– Osnovni kriterijumi za ulazak u Sloveniju su dokazi da je osoba preležala kovid-19, da je vakcinisana ili da se testirala i da je rezultat testa negativan – nevedeno je u objavi vlade, a prenose slovenački mediji.

Jedini izuzetak od tog pravila važi za strance koji u Sloveniji imaju zemlju ili nekretninu i za decu mlađu od 15 godina ako su u pratnji roditelja ili staratelja. Oni neće morati u karantin po ulasku u Sloveniju.

Ministar zdravlja Slovenije Janez Poklukar najavio je da će se vlada sa epidemiolozima sastati ponovo u ponedeljak zbog koordinacije i mogućeg donošenja novih mera budući da broj novozaraženih prethodnih dana raste, što se pripisuje većem broju uvezenih slučajeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter