Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 19:46
0

ŠMIT dobio punu podršku ANGELE MERKEL za obavljanje funkcije visokog predstavnika u BiH

 Novi visoki predstavnik (OHR) u BiH Kristijan Šmit sastao se danas u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel s kojom je, kako se navodi u saopštenju OHR, razgovarao o trenutnim političkim dešavanjima u BiH.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

Vučić sutra obilazi Prokuplje, Blace i Brus!

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

Kako se dodaje, Merkel je osigurala punu podršku savezne vlade za obavljanje „važne međunarodne funkcije“ visokog predstavnika za BiH.

Tokom razgovora, koji je održan na poziv Merkel, fokus je bio na reformama potrebnim za napredovanje BiH u okviru procesa evroatlantskih integracija.

Šmit je zahvalio Merkel na snažnoj podršci nemačke Vlade njegovom mandatu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter