Izvor: tanjug
26.10.2021 u 14:13
0

Šmit u Predstavničkom domu BiH u četvrtak

 Sednica Predstavničkog doma BiH na kojoj će se povodom aktuelne političke situacije obratiti visoki predstavnik Kristijan Šmit, kojeg u Republici Srpskoj ne priznaju zbog neispoštovane procedure njegovog izbora, biće održana u četvrtak, 28. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ:BAKIR IZETBEGOVIĆ: Kruna mi sa glave neće pasti ako odem u Beograd

To je saopštio predsedavajući Predstavničkog doma Denis Zvizdić, posle sednice skupštinskog Kolegijuma,kojem nisu prisustvovali predstavnici iz Republike Srpske.

-Visoki predstavnik će imati priliku da se obrati zastupnicima Zastupničkog doma i iznese svoje viđenje aktuelne političke situacije i strategiju svog daljeg rada i delovanja u BiH- rekao je Zvizdić.

PROČITAJTE JOŠ:TUŽILAŠTVO BIH: Formirani predmeti za ratne zločine koje je dostavilo Tužilaštvo Srbije

On je rekao da je pravo i obaveza poslanika iz Republike Srpske da prisustvuju ovoj sednici, jer, kako je rekao, za to primaju najveće plate u BiH, preneli su sarajevski mediji.

Videćemo, dodao je, da li će se pojaviti. „Po ko zna koji put pozivam kolege iz RS da prisustvuju“, rekao je Zvizdić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter