Izvor: Novosti
10.09.2021 u 20:46
0

SNIMAK BRUTALNE TUČE: Napadnuti mladići žestoko uzvratili, pa se sudarali kolima (VIDEO)

Na internetu je objavljen snimak brutalne tuče petorice mladića u Osijeku, zbog čega je policija pokrenula istragu.

Na snimku incidenta, koji se desio 7. septembra, vide se trojica mladića koji izleću iz Pežoa, i potom napadaju dvojicu sugrađana koji su sedeli u vozilu marke BMV.

PROČITAJTE JOŠ:  SPLIT: Optužnice protiv 10 lica zbog lažnih kovid isprava

Jedan od napadnutih mladića je uspeo da uđe u kola, a potom i naglo daje gas i kreće prema nasilniku koji je uspeo da se izmakne na vreme. 

Nakon toga, dvojica napadnutih mladića kreću u kontranapad – oni su prvo blokirali vozilo napadača, pa ga i udarili, te mu razbili retrovizore.

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA U TRAVNIKU: Učenik stradao u sportskoj sali škole

Mladići iz BMV-a su posle toga pobegli, što su nedugo zatim uradila i trojica napadača.

Sve je snimio komšija, koji je i pozvao policiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter