Izvor: happyBSC
02.12.2020 u 17:10
0

SOCIJALISTA BRŽI OD VLADE Podneo ostavku jer su odbili Dodika

Dragutin Škrebić, v.d.direktor Inspektorata Republike Srpske, podneo je ostavku na ovo mesto i tako preduhitrio smenu koju mu je spremila Vlada RS.

SVE O KORONI

KORONA PRESEK: Danas 52 preminula, na respiratorima 270

KONAČNO! VAKCINE USKORO U SRBIJI: Dve kompanije podnose zahtev za registraciju u našoj zemlji

MARIĆ OBOLEO OD KORONE Ovo je izjavio iz KBC Dragiša Mišović!

PRESEK STANJA PO GRADOVIMA: Korona ne jenjava!

– Odlazim iz privatnih razloga, i ima puno posla u Tesliću gde živi. Ostavku podnosim i zbog političkog previranja, zbog čega se za sve krivi moj SPS jer je navodno okrenula leđa koaliciji okupljenoj oko SNSD.

Škrebić je član Socijalističke partije Srpske, koju odnedavno vodi Goran Selak, koji je sa svojom strankom odbio koaliciju SNSD i još 8 partija, iako je pre izbora bio u toj koaliciji. Zbog ne prihvatanja Skupštinske koalicije u gradu Banjaluka, na čijem čelu je SNSD, SPS od ostalih članica, izbačena je iz koalicije a njeni kadrovi su smenjeni sa funkcija.

OVO MORATE ZNATI

SOCIJALISTA BRŽI OD VLADE Podneo ostavku jer su odbili Dodika

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Kafa kod Marića jeftinija nego u SKUPŠTINI

NOVI DETALJI ISTRAGE O PROSTITUCIJI U KAFANI U ŠAPCU: Uhapšena još jedna osoba

Vlada RS prvo je smenila Selaka sa mesta direktora Kazneno-popravnog zavoda Tunjice u Banjaluci, zatim njegovu sestru Marinu Selak sa mesta načelnice u Lutriji RS, Andreu Dorić, koja je bila direktorka Centra za predškolsko vaspitanje u Banjaluci. Očekivala se smena i Škrebića, kao i Sonje Davidović, ministarke omladine i sporta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter