Izvor: informer
11.07.2021 u 09:53
0

SRAMNI PRIZOR U POTOČARIMA! Zločinačke ratne zastave na „Maršu mira“ (FOTO)

Takozvani „Marš mira Nezuk – Srebrenica“, koji je sinoć stigao u Potočare, obeležile su zastave zločinačke muslimanske vojske, takozvane Armije BiH. Osim zastava zločinačke muslimanske vojske, na „Maršu mira“ bile su vidljive i zastave Albanije

VAŽNO:

SRBI SU PRVE ŽRTVE GENOCIDA NA TLU EVROPE! Zverstva koja su Austrougari primenili u Velikom ratu!

OVO JE PRAVA ISTINA! Francuski general govori o stravičnim zločinima Nasera Orića i maskariranju Srba!

DAČIĆ NAJAVIO MEĐUSTRANAČIKI DIJALOG U SEPTEMBRU! Cilj je da ne bude bojkota oko izbora!

VREMENSKA PROGNOZA: Danas promenljivo oblačno, pogledajte kakvo vreme nas očekuje nadenih sedam dana!

Iako su određeni političari ukazivali na to da se u Potočarima sprovodi politička propaganda, muslimanski političari i antisrpski nastrojene političke opcije odgovarali su da se samo radi o odavanju počasti žrtvama.

Ipak, političke poruke su svojstvene za svako obeležavanje zločina nad muslimanima u Srebrenici, što ne izostaje ni ove godine.

U maršu je učestvovala i grupa mladića i devojaka sa transparentom – Deca boraca Srebrenice, iako je poznato da je muslimanska vojska iz Srebrenice počinila stravične masakre nad Srbima u selima oko Srebrenice.

prinskrin

Takođe, istaknut je i transparent sa imenom kriminalca i jednog od komandanata te „armije“ Ejupa Golića, inače veoma bliskog saradnika ratnog zločinca Nasera Orića.

Sa druge strane, juče je na groblju u Bratuncu u miru i bez sličnih incidenata održan parastos srpskim žrtvama srednjeg Podrinja.

U Podrinju su horde Nasera Orića 1992. godine zločinački usmrtile 3.267 Srba. Naserove žrtve bile su žene, deca i starci i ovo je jedan u nizu zločina bez kazne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter