Izvor: Tanjug
29.05.2022 u 16:21
0

SRUŠIO SE AVION U HRVATSKOJ Gorske službe spasavanja tragaju za četiri putnika koja su se nalazila u sportskoj letelici!

Srušio se avion Cesna koji je poleteo iz Splita, u njemu bila četiri putnika, prenosi portal Index, pozivajući se na Hrvatsku gorsku službu spasavanja

Hrvatska kontrola leta obavestila je Operativni centar civilne zaštite o nestalom avionu tipa Cesna na širem području Slunja, oko 11.25 sati, na visini 2.300 stopa, koji je krenuo iz Splita, a kretao se u smeru severa prema Nemačkoj, prenoše nrvatski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Operativni centar civilne zaštite je o koordinatama nestanka obavestio MUP i Hrvatsku gorsku službu spasavanja.

VELIKI POŽAR U ZAGREBU: Vatrena stihija GUTA vagone

Županijski centar civilne zaštite u Karlovcu koordinira operativnim snagama na terenu.

Načelnik Hrvatske gorske službe spasavanja Josip Granić izjavio je da ni pretraga terena uz pomoć drona, za sada nije rezultirala sužavanjem prostora potrage za nestalim sportskim avionom koji je poleteo iz Splita.

Granić je za Hinu rekao da se prostor za potragu za sada sužava isključivo na osnovu radarskih informacija Hrvatske kontrole vazdušne plovidbe.

„Nemamo za sada neku konkretnu lokaciju, nego imamo šire područje gde vršimo potragu“, dodao je Granić.

Civilna zaštita saopštila je ranije da je nestao avion tipa Cesna koji je poleteo iz Splita, a kretao se prema Nemackoj i da su na koordinate nestanka upućeni članovi HGS S-a s dronom i policija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter