Izvor: Tanjug
05.09.2021 u 12:22
0

STRANE AMBASADE u Podgorici izdale zajedničko saopštenje za javnost i OSUDILE sve oblike nasilja

Ambasade Francuske, Nemačke, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i Delegacija Evropske unije u Podgorici osudile su danas sve oblike nasilja.

PROČITAJTE JOŠ:URA upozorila DPS: Branite ukradene milijarde od građana

U zajedničkom saopštenju za javnost apeluje se na sve građane da odgovorno doprinose očuvanju mira, čuvanju javnog reda i mira, te na policiju da isključivo koristi samo potrebna i zakonita sredstva.

„Prioritet u narednom periodu bi trebalo da bude uspostavljanje demokratskog, inkluzivnog i konstruktivnog političkog dijaloga, uključujući sve strane koje su iskreno opredeljene za svetlu evropsku budućnost ove zemlje članice NATO-a, poštujući osnovne slobode, posebno slobodu izražavanja, slobodu mirnog okupljanja i slobodu veroispovesti“, navodi se u zajedničkom saopštenju i dodaje da će pojedinci morati da odgovaraju za svoje postupke.

VAŽNO: VEST o ustoličenju mitropolita Joanikija među vernicima dočekana sa „DOSTOJAN“

U saopštenju se takođe navodi da će svi koji na osnovu navedenih principa rade na pomirenju društva imati kontinuiranu podršku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter