Izvor: informer
12.08.2021 u 19:48
0

STRAŠAN POŽAR U CRNOJ GORI: Gore Mrkojevići kod Bara!

Ogroman požar buknuo je u naselju Brinje u Mrkojevićima, koji se nalaze kod Bara na Crnogorskom primorju.

Vatrogasci se bore sa vatrom, a u pomoć su pozvane i kolege iz drugih primorskih gradova, kao i Podgorice, gašenje je otežano usled jakog vetra, prenose mediji.

Poznati maslinar Vebija Abazović rekao je za Bar Info da vatrogasci rade sve što mogu, ali da su veliki maslinjaci – boji se, gotovo izgubljeni – zaključuje.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12. AVGUST: Danas veoma toplo, držite se hlada!

Po rečima Abazovića, vatra se širi prema Durakovićima i Brkanovićima, i ugrožene su kuće. Stigle su i helikopterske jedinice, ali je trenutno sva težina gašenja pala na vatrogasce i njihova vozila, pomažu i meštani.

Vatra je izbila oko 15 sati i zahvatila je suvo rastinje, masline, kao i stabla kraj puta.

Prema prvim informacijama gori i oko stotinu stabala maslina. Vatrena stihija se širi prema Osnovnoj školi „Mrkojevići“.

Ugrožene su i kuće u blizini, prenosi Jedrobar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter