Izvor: Blic.rs
21.09.2020 u 13:58
0

STRAŠNA TRAGEDIJA: U kanalu pored puta pronađen automobil i telo muškaraca!

Policiji u Rogatici prijavljeno je da se u kanalu za oborinske vode pored magistralnog puta nalazi vozilo koje je naverovatnije sletelo sa kolovoza.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

UŽAS! ZGRNULI MILIONE NA MRTVACIMA: Oštećeni i lekari

SVAKO NA SVOJ NAČIN: Pogledajte kako se ministri bore sa stresom

DANAS SLAVIMO MALU GOSPOJINU: Večeras pogledajte u nebo i OTKRIJTE OVO

IZ AMSS PORUČUJU: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog radova

Nakon dojave policija je odmah otišla na mesto koje se navodilo u prijavi i u vozilu “Dačia” pronašli telo I.K. iz Sarajeva. Automobil je pronađen u suvom koritu na dubini od oko 11 metara, piše Srpskainfo.

 

– Od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo naložena je obdukcija beživotnog tela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Obdukcija će biti izvršena danas u prosekturi „Miljevići“ u Istočnom Sarajevu – saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter