Izvor: Kurir.rs
04.01.2020 u 10:01
0

SVE ZARAD DOBROG PLASMANA: Kolinda i Milanović pljuju i mrze Srbiju da bi pobedili!

Grabar Kitarović i Milanović u završnoj debati pred izbore isprozivali našu državu i Vučića. 

 U Hrvatskoj se ne smiruje antisrpska histerija, koja je još jača pred sutrašnji drugi krug predsedničkih izbora! Kandidati za predsedničko mesto – Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović – prozivajući Srbe i Srbiju prikupljaju političke poene.

MOLITVOM NA ZAKON: Protesti u Crnoj Gori zbog Zakona o veroispovesti!

 Naime, Kitarovićevoj i Milanoviću su maltene glavna tema u završnoj televizijskoj debati na HRT bili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i odnosi s našom državom. Milanović je, između ostalog, rekao da iza događaja u Crnoj Gori stoji Beograd, a Kitarovićeva je optužila protivkandidata da je Hrvate posvađao sa svim susedima, pa i s Vučićem.

 – Ovi koji sada vode pobunu u Crnoj Gori su protiv ulaska u NATO, dakle čitaj politika Vučića i beogradske čaršije. To su ljudi spremni na sve. Na njihovom čelu je (Andrija) Mandić, koji je četnički vojvoda – rekao je Milanović i dodao da, dok je bio premijer, ni u kakav trgovinski rat sa Srbijom nije ušao, već da je samo želeo da zaustavi migrante da uđu u Hrvatsku.

Njihovi nastupi su, ocenjuje Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost, dokaz da je antisrpska politika duboko ukorenjena u hrvatskom društvu:

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I IRINEJA: Predsednik će se kasnije obratiti javnosti!

 – U završnici kampanje, oni se takmiče u prikupljanju poena u tome ko je više protiv Srbije i Vučića. Činjenica da predsednički kandidati s velikim žarom polemišu o Srbiji i Vučiću samo potvrđuje visok stepen iskompleksiranosti hrvatskog društva u odnosu na srpsku državu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter