Izvor: Tanjug
06.07.2021 u 11:34
0

TEKTONSKI POREMEĆAJI U CRNOJ GORI: Krivokapić suvišan

 Predstavnici parlamentarnih stranaka koje čine vladajuću većinu u Crnoj Gori, danas će u parlamentu održati drugi krug razgovora o krizi vlasti. 

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević izjavio je da ta stranka ne odustaje od početnih zahteva da se napravi ili nova ili vlada izbornog poverenja, u oba slučaja bez premijera Zdravka Krivokapića.

VAŽNO:

Predsednik Vučić obratiće se danas građanima na onlajn samitu povodom 100 godina Komunističke partije Kine

MIHAJLOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Čukaru peki biće ZELENI rudnik sa najvećom proizvodnjom zlata i bakra u Evropi

PRITISCI I NAPADI NA SRBE SVE UČESTALIJI! Protest u Kosovskoj Mitrovici

Medojević je za Pobjedu rekao da će DF prisustvovati današnjem sastanku, ali da neće odustati od zahteva.

„Što se nas tiče, jedini smo izašli sa jasnim stavovima – da ne podržavamo Vladu Zdravka Krivokapića, da on ima podršku samo 14 poslanika. Mislimo da je najbolje rešenje nova vlada u okviru iste većine ili, ukoliko to nije moguće, da se napravi vlada izbornog poverenja i da se očiste birački spiskovi, promeni menadžment u Javnom servisu i imenuje nestranački, profesionalni glavni tužilac koji bi procesuirao eventualne izborne nepravilnosti i da se ide na izbore“, rekao je Medojević.

PROČITAJTE JOŠ:

OŠTRIJI KRITERIJUMI! Nova pravila za tehnički pregled vozila počinju da važe od danas!

NESTAO RUSKI AVION! U njemu 28 putnika, među kojima je i dete!

DANAS JE VELIKI PRAZNIK! Ova svetiteljka je zaštitnica žena

Na pitanje kako vidi dalji razvoj situacije, imajući u vidu da su iz Demokratske Crne Gore i iz URA saopštili da je Krivokapić za njih premijer, Medojević je odgovorio da je URA već glasala za smenu ministra sa DPS-om.

„Skoro da nema nikakve razlike između politike i prioriteta između DPS-a, Krivokapića, Demokrata i URA – to posle šest meseci postaje jasno. Teško je očekivati neki dogovor od Demokrata i URA koji bi bio prihvatljiv za DF“, rekao je Medojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter