Izvor: Novosti
09.08.2021 u 18:43
0

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: U sudaru džet skija i jedrilice poginula žena, njene dve ćerke sa težim povredama su u bolnici!

U Marini kod Trogira oko 16 časova dogodila se tragedija u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve su završile u bolnici.

Kako prenose mediji, policija je potvrdila da je došlo do nesreće i da je u istoj jedna žena preminula, a njene dve ćerke su sa teškim povredama prebačene u KBC.

VAŽNO:

PREMIJERKA ODGOVORILA NIKEZIĆU: Pomozite nekom drugom, mi smo se jedva spasili od vašeg znanja!

PORUKA IZ REPUBLIKE SRPSKE: Nemamo nameru da trpimo!

TRAGEDIJA U KOVINU: Radnik pao sa silosa, preminuo u bolnici

OSUĐEN OTAC NASILNIK! Šutirao sina na maturskoj proslavi

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Kupci na pijacama se uvek vraćaju kod prodavaca koji su uvek vedri i nasmejani!

Prema rečima očevidaca, nesrećna žena se, upravljajući sa džet skijama, sudarila s jedrilicom. I žena i ćerke su imale prsluke, ali su ostale bez svesti i pale u more. Nekoliko ljudi koji su se zatekli tu su priskočili u pomoć i izvukli ih na obalu. Hitna pomoć je ubrzo stigla, te četrdesetak minuta pokušala da reanimira ženu, ali bez uspeha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter