Izvor: Srpskainfo, klix.ba
16.03.2022 u 17:26
0

TRAGEDIJA U MOSTARU: Studentkinja se obesila u hotelskoj sobi

Studentkinja (21) iz Gornjeg Vakufa počinila je samoubistvo vešanjem u sobi mostarskog studentskog hotela, a nesrećnu devojku je pronašla njena prijateljica.

Kako za tamošnje medije navode iz MUP HNK slučaj je sinoć u 22.40 prijavila njena prijateljica.

– Prijavila je da je u sobi hotela Student City u Vukovarskoj ulici pronašla G. M. (2001.) iz Gornjeg Vakufa koja je izvršila samoubistvo vešanjem – navode iz MUP HNK.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na mesto nesreće je odmah izašla Hitna medicinska pomoć čiji su lekari konstatovali smrt. Policijski službenici su uradili uviđaj, te je o svemu obavešten dežurni tužilac Tužilaštva HNK.

Telo je prevezeno u mrtvačnicu na Bijeli Brijeg gde će se uraditi obdukcija, a nakon istražnih radnji koje se provode biće poznato više detalja o ovom slučaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter