Izvor: HappyBSC/IN4S
30.05.2020 u 22:30
0

TUGA DUGA 9 GODINA! Još nema istine O BRUTALNOJ EGZEKUCIJI SRBINA SAŠE PEJANOVIĆA u Podgorici! (VIDEO)

Na današnji dan, pre devet godina mučki je ubijen Aleksandar Saša Pejanović, Srbin iz Crne Gore, koji je stradao od strane režima samo zato što se borio za pravdu, slobodu i očuvanje srpstva u Crnoj Gori.

OVO MORATE ZNATI

UŽAS U SREMSKIM KARLOVCIMA: OVO JE LEKAR KOJI JE DANAS UBIO RODITELJE!

ŠOK U DOBRO JUTRO SRBIJO! ADVOKAT PETRONIJEVIĆ: HULIGANI su napali POLICIJU, A MENE PREBILI (VIDEO)

TAJNA KOJU SMO DUGO ČEKALI! Prirodni SIRUP koji leči mnoge bolesti, a možete sami da ga napravite!

Ovo se navodi portal IN4S u opširnom tekstu koji opisuje taj događaj i dešavanja vezana za njega.

Na Pejanovića je 30. maja 2011. godine, na Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici, pucao pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i njegov komšija Zoran Bulatović (41), koji je potom uhapšen.

Pejanović je široj javnosti postao poznat kada je uhapšen nakon demonstracija protiv odluke Vlade Crne Gore da prizna nezavisnost Kosova u oktobru 2008. godine u Podgorici. Nakon što se sam predao policiji, Pejanović je brutalno pretučen u podgoričkoj betonjerci, a osobe koje su učestvovale u njegovom prebijanju ni dan danas nisu otkrivene, iako je on tada tvrdio da su bili maskirani i obučeni kao pripadnici specijalne ili posebne jedinice MUP-a Crne Gore.

– Mi znamo ko je povukao obarač, ali ne znamo zašto i po čijem naređenju. Nejasno je zašto je Bulatović odmah nakon ubistva mog brata prvo pozvao tadašnjeg direktora policije Veselina Veljovića. Ako ga je privatno zvao, to znači da su on i Veljović imali neki dogovor, a ako je, pak, u pitanju bio službeni poziv, znači da je on postupao po naređenju službe. U svakom slučaju, neko se dobro pobrinuo da se afera „Betonjerka” zataška – kazala je pre četiri godine sestra ubijenog Saše, Tanja Pejanović.

– Očigledno je da nekome nije bilo u interesu da se sazna ko je naložio prebijanje i šta se sve tamo dešavalo. Da je slučaj prebijanja mog brata u betonjerci rešen na vreme, a vinovnici tog zlodjela adekvatno kažnjeni, Saša bi danas bio živ. Očigledno je da su neki „moćnici” pokušali da naručenim ubistvom zatašakaju svu priču oko prebijanja, jer su znali da se Saša neće nikad povući – dodala je Pejanovićeva.

Aleksandar Pejanović je više puta tvrdio da mu je u Crnoj Gori ugrožena bezbednost. Saša sa sestrom Tanjom je jedno vreme je živeo u Srbiji. Nakon što je odlučio da se vrati iz Beograda tražio je od crnogorske policije da mu garantuje bezbednost, što je i učinjeno, ali je, nažalost, pripadnik SAJ-a Zoran Bulatović nedugo zatim u njega ispalio smrtonosne hice.

Tanja ističe da je njen brat bio nadasve hrabra i jaka ličnost, veliki vernik i borac za pravdu, što ga je očigledno i koštalo života.

– On je bio neka vrsta savremenog viteza, dostojanstven i dosledan u svojim stavovima i opredeljenjima bez obzira na tešku situaciju. Verovao je u istinu i da ako se on sam ne bori za nju ne može da funkcioniše, što ga je koštalo života. „Policijska mafija” je to znala i zato su očajnički tražili osobu koja će ga ukloniti i koja će preuzeti na sebe svu odgovornost kako bi oni ostali čisti – rekla je Tanja.

Ona je navela da je Saša bio svestan da je stalno pod nadzorom i da mu prisluškuju telefon. Takođe je izbjegavao konflikte, jer je bio svjestan svoje situacije i činjenice da bi i najmanja greška mogla skupo da ga košta.

SAZNAJTE JOŠ!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Svojevremeno je Saša poručio kada su mu upućivali pretnje da će biti ubijen:

– Ja ću da gledam, a vi zažmurite inače će vam se oči rasprsnuti od sjaja mog lica. Samo, požurite što pre me razapnete, pre ću vaskrsnuti. 

Na  pitanja zbog čega je odbacio sve i upustio se u borbu za pravdu u video snimcima koji su postali neka vrsta njegovog testamenta on je poručio:

– Moj motiv je živa vjera u dobrog Boga Isusa Hrista i ja Njemu prepuštam da bude po Njegovoj volji. Pa, čak i ako bude Njegova volja da ponovo dođem na neko njihovo mučilište, ja ću to shvatiti kao Božju volju i Božji dar jer će me tako venčati slavom na nebesima, a njih večnim sramom. Nadam se ovde i na zemlji, a i na nebesima ih ne čeka ništa dobro.

Te snimke, kao i snimak hladnokrvne egzekucije, možete pogledati ispod…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter