Izvor: Kurir.rs
06.10.2020 u 07:49
0

U HRVATSKOJ KORONA NE JENJAVA: Uskoro maske obavezne i u kafićima, ali ne i za stolom

Zbog povećanja broja zaraženih maske će u zatvorenim prostorima uskoro biti obavezne u celoj Hrvatskoj, pa tako i za goste u ugostiteljskim objektima, ali ne i dok sede za stolom.

„Mesta gde se srećemo s ljudima s kojima nismo u svakodnevnom bliskom kontaktu posebno su rizična za zaražavanje većeg broja ljudi“, tvrdi epidemiolog Branko Kolarić.

„Kada sedite za stolom, jedete ili pijete, masku nećete morati da nosite“, objasnio je Kolarić 

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ: Srbija neće ispuniti želje Prištine! Albanci se uzalud nadaju!

GLASANJE I IZ SVEMIRA: Američka astronautkinja će iskoristiti svoje pravo glasa sa 300 km udaljenosti od Zemlje

UŽAS! Izbodena dva mladića u Kruševcu!

GENERAL SE KRIO: Simke došao na Ljupkin nastup!

ODMOTAVA SE KLUPKO! Ovo je razlog ranjavanja na Banovom Brdu!

To bi značilo, prema njegovim rečima, da bi u ugostiteljskim objektima maska morala da se nosi pri ulasku, pri izlasku, pri ustajanju od stola i odlasku u toalet.

Navodi se da su razgovori s predstavnicima ugostitelja u toku i da sve bi se svi detalji trebalo da se znaju desetak dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter