Izvor: 24SEDAM
15.09.2024 u 08:44
0

U OSIJEKU VELIKI POŽAR: Odjekuju eksplozije, vatrogasci se bore sa stihijom

Kako se saznaje, požar je počeo jutros oko pet sati

Vatrogasci se bore s velikim požarom koji je rano jutros izbio u Osijeku.

Gore skladišta na južnoj obilaznici.

– Čula se eksplozija – kazala je neimenovana čitateljka tog sajta iz Osijeka.

Navodi se da se vatrogasci bore sa velikom buktinjom.

Prema trenutnim informacijama na mestu koje gori su skladišta firmi GLS, „Lagermaks“ i još dosta drugih. Kako se saznaje, požar je počeo jutros oko pet sati.

– U gašenju učestvuje 40-ak vatrogasaca Javne profesionalne vatrogasne jedinice Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila. U 4,12 sati zatvoren je saobraćaj na državnom putu broj 2 (južna obilaznica) u oba smera od izlaza za Tenje do izlaza „Vinkovačka“ kao i saobraćaj Trpimirovom ulicom u smeru Brijesta – objavila je PU Osječko-baranjska.

– Brzo je gorelo, vatrogasci su spašavali sve što su mogli, kombije…. Bila je i eksplozija.  A crni dim je zbog firme koja proizvodi maziva – kaže jedan od očevidaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter