Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 11:45
0

U Republici Srpskoj 97 novozaraženih i tri smrtna slučaja

U poslednja 24 sata u Republici Srpskoj potvrđeno je 97 slučajeva zaraze korona virusom i tri smrtna slučaja, saopštio je danas Institut za javno zdravlje.

Testirano je 640 uzoraka na novi korona virus.

Radi se o 48 muških i 49 ženske osobe, od kojih je 23 mlađe, 57 srednje i 17 osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 27 osoba je iz Banjaluke, 10 iz Mrkonjić Grada, sedam iz Prnjavora, šest iz Gradiške, pet iz Laktaša, po četiri iz Bijeljine, Doboja, Istočne Ilidže i Čelinca, po tri iz Prijedora i Sokoca, po dve iz Bileće, Kozarske Dubice, Teslića i Foče i po jedna iz Broda, Zvornika, Kneževa, Lopara, Modriče, Oštre Luke, Rudog, Srpca, Stanara, Trebinja, Šamca i Šipova.

SVE O SPORTU

HAOS NAKON FUDBALSKE DRAME NA KIPRU: ZVEZDIN AUTOBUS UPAO U RULJU NAVIJAČA OMONIJE! Povređena ŽENA sa dvoje 

REGION BEZ LIGE ŠAMPIONA: Posle Zvezde, ispao i Dinamo

MESI SA 20 METARA ODUŠEVIO SPEKTAKULARNIM POTEZOM: EVROGOL za pamćenje

TUČA O KOJOJ SE PRIČA: Komisija pet crvenih pretvorila u 16 mečeva kazne

Preminuli su muškarci srednje i starije životne dobi iz Doboja, dve osobe, te jedna iz Gradiške.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 8.511 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 284 osobe kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

Od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 5.431 osoba, a testirano je ukupno 72.994 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter