Izvor: Blic
20.07.2021 u 19:02
0

U SPLITU UHAPŠENO 12 OSOBA ZBOG MALVERZACIJA I PRIMANJA MITA: Među njima su preduzetnici, arhitekte i bivši funkcioneri!

U Splitu je u akciji PNUSKOK-a uhapšeno 12 osoba zbog građevinskih malverzacija i primanja mita, a među njima su preduzetnici, arhitekte, bivši gradski funkcioneri.

Akcija je sprovedena uz podršku interventne policije, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na listi uhapšenih, između ostalog nalaze se bivša funkcionerka Odeljenja za građevinarstvo Grada Splita, savetnica za sprovođenje dokumenata prostornog uređenja, bivša odbornica, arhitekte, preduzimači.

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

Kako mediji prenose  radi se o nastavku akcije Banovina, koja je imala dve faze kad je reč o primanju i davanju mita i podsticanje na zloupotrebu položaja i falsifikovanje službene isprave.

Kako se navodi, to je treća faza akcije u kojoj se istražuju građevinske malverzacije, odnosno nezakonitosti oko lokacijskih uslova gradnje, urbanističkog plana i generalnog urbanističkog plana Splita i izdavanja građevinskih dozvola za izgradnju objekata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter