Izvor: kurir
08.10.2024 u 13:39
0

UDARIO ŽENU KOLIMA I PRETUKAO JOJ SINA: Prošle godine joj automobilom ubio muža na traktoru

U Hrvatskoj uhapšen muškarac (34) koji je automobilom pokušao da pregazi ženu čijeg je muža usmrtio u saobraćajnoj nesreći

Policijska uprava virovitičko-podravska dovršila je kriminalističku istragu protiv 34-godišnjaka koji je u Pitomači prošle nedelje pokušao da pregazi 39-godišnju ženu.

Hrvatski sajt 24 sata prenosi da je muškarac automobilom skrenuo prema trotoari kojim se kretala žena, a ona se onda rukama uhvatila za haubu i levi retrovizor.

Muškarac nije zaustavio automobil već je nastavio da vozi oko kilometar i po, nakon čega se zaustavio na parkingu, a sve je snimao i mobilnim telefonom.

U pomoć nesrećnoj ženi ubrzo je stigao njen 20-godišnji sin kojeg je onda vozač automobila fizički napao i nekoliko ga puta udario.

Ženi i njenom sinu lekarska pomoć pružena je u bolnici u Virovitici, a nakon sprovedenog alkotesta vozaču automobila nisu utvrdili prisutnost alkohola u krvi.

Policija je protiv vozača podnela krivičnu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu, predat je pritvorskom nadzorniku i određen mu je istražni zatvor.

Podravski piše da je riječ o Irenki Pintar, koja je te večeri išla da pokupi svoju ćerku u susedstvu kada je na nju naleteo 34-godišnjak.

Da stvar bude gora, isti vozač je prošle godine pod uticajem alkohola skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Irenkin suprug Tihomir.

Vozač je 22. juna 2023. upravljao automobilom BMW pod uticajem alkohola od 2,08 promila kada je naleteo na traktor kojim se u saobraćaj uključivao Irenkin suprug.

Tihomir Pintar je od siline udara poginuo na mjestu, a 34-godišnji vozač automobila ima već i podebeli policijski dosije sa saobraćajnim prekršajima zbog čega je bio i u zatvoru.

Pre te tragedije 34-godišnjaku je bila vraćena vozačka dozvola, a za taj se slučaj još uvek čeka sudski epilog.

Irenka Pintar nakon svega je još uvek u šoku.

– Prošle godine joj automobilom ubio muža na traktoru.

Moram biti jaka, prvenstveno zbog sedmogodišnje ćerke, jer ne sme da zauvek izgubi i majku Još se nismo oporavili od tragedije u kojoj smo ostali bez Tihomira, a ne znam što smo mi skrivili 34-godišnjaku. Kad je auto naleteo na mene, nisam videla ko vozi, nego tek kada sam bila na haubi. Kad sam ugledala njegovo lice, skamenila sam se, ali sam smogla snage da ne padnem sa haube i izvučem živu glavu. Teško je rečima opisati osećaj u tim trenucima, to je nešto prestrašno – kazala je ona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter