Izvor: ALO
04.07.2024 u 16:07
0

UHAPŠENI BOMBAŠI: Potukao se se vlasnikom, pa platio momku da aktivira eksplozivnu napravu ispred ugostiteljskog objekta

Policijski službenici Odelenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode lice osumnjičeno za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja – A.S. (24), kao i osumnjičenog za krivično delo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija – M.P. (28)

„Sumnja se da je M.P. izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret na način što je zbog prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna sa licem koje je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u mestu Donja Cijevna, ispred istog odlučio aktivirati eksplozivnu napravu kako bi mu pričinio materijalnu štetu“, saopštili su iz Uprave policije (UP), nastavljajući:

MAJKA UBILA BEBU I BACILA JE U BUNAR: Predviđena joj je MALA kazna, poznato ZAŠTO

 

„Na izvršenje predmetnog krivičnog dela za njegov račun podstrekao je lice A.S., na način što mu je dao precizna uputstva kako da neprimećeno dođe do lica mesta, a zatim na koji način da aktivira eksplozivnu napravu u cilju pričinjavanja materijalne štete“, naveli su iz UP.

Za kraj su dodali:

„Takođe se sumnja dakle, da je 24. juna oko 04.45 časova, A.S. aktivirao eksplozivnu napravu na pomenutom mestu, na koji je način izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a nakon čega je od M.P., po završenom poslu, dobio određenu novčanu nadoknadu“, zaključili su iz UP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter