Izvor: Blic
28.11.2021 u 18:36
0

Uhapšenim dilerima u akciji „Kelner“ ODREĐEN PRITVOR

Trojici uhapšenih u Gradiški zbog sumnje da su u poslednjih godinu i po dana nabavljali, posedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor, saznali su mediji iz izvora bliskih istrazi.

Pritvor je, kako navodi izvor, određen na predlog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U akciji “Kelner” uhapšene su osobe čiji su inicijali M.G, D.P. i D.G, svi iz Gradiške, a usmerena je na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je juče iz Policijske uprave Gradiška.

Akciju su sproveli pripadnici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci obavljen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila, koja su njihovo vlasništvo.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, vatreno oružje i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Prema saznanjima uhapšeni su juče radnik benzinske pumpe Milan Grujić, te konobari Dalibor Panić i Dušan Glišić. Oni su kupovali drogu od radnika pumpe i preprodavali je korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter