Izvor: Novosti
28.08.2021 u 18:18
0

UHAPSITI MILA ĐUKANOVIĆA: Milan Knežević reagovao na nove provokacije predsednika Crne Gore

Jedan  od lidera DF Milan Knežević reagovao je na novu izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da će biti na Cetinju ako se ne promeni mesto ustoličenja mitropolita Joanikija.

VAŽNO: 

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SAHRANJEN LANE GUTOVIĆ: Glumac ispraćen na večni počinak uz crkveni hor, najbliži se oprostili od njega!

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DELEGACIJOM KOMPANIJE ŠANDONG HAJ-SPID: Spajamo Srbiju sa najlepšim delom Dunava (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U „VIKEND JUTRU“ PRIKAZAN SNIMAK PRIZNANJA SILOVANJA SRPSKE DEVOJČICE: „Čuli ste nešto što ni Hičkok ne bi mogao da smisli – a ZLIKOVCI SU NA SLOBODI!

– Da imamo državu kao što je nemamo i da imamo tužilaštvo kao što ga nemamo, Milo Đukanović bi 5. septembra kao vođa organizovane kriminalne grupe koji poziva na rušenje ustavnog poretka bio u Spužu. Ima li iko u ovoj Crnoj Gori osim DF-a, da je spreman uhapsiti Dugačkog? – napisao je na Tviteru Milan Knežević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter