Izvor: Tanjug
10.08.2021 u 11:18
0

UPLAŠILI SE? Crnogorci zabranili ulazak u državu Nemanji Vučkoviću

 Nekadašnji predsednik studenata Pravnog fakulteta u Beogradu Nemanja Vučković tek kada je napuštao Crnu Goru saznao je da mu je zabranjen ulazak u tu državu.

VAŽNO:

SRBIJA NEZAUSTAVLJIVO IDE NAPRED! SINIŠA MALI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Građanima ukupno 8 MILIJARDI EVRA – evo kada stižu naredne pomoći od države!

Kancelarija za KiM: Nasilnici samo „svoj jezik“ razumeju, ne prestaju incidenti u kojima su žrtve Srbi

VUČIĆ danas na prijemu sa osvajačima medalja na Olimpijadi

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Jezive vrućine u nekim delovima Srbije – evo gde će biti najvrelije!

“Prijatelji, upravo mi je na graničnom prelazu kod Rožaja nakon sat vremena provere, i izlasku iz Crne Gore rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru i da se nalazim na spisku osoba koje ne mogu na teritoriju Crne Gore“, napisao je Vučković na svom fejsbuk profilu.

On objašnjava da je imao čistu sreću da uđe na teritoriju te države, preko graničnog prelaza kod Trebinja, gdega nisu potpuno i kompjuterski proverili.

„Duboko sam razočaran ovim stanjem, i sigurno ću se još oglašavati na ove okolnosti. Nisam jedini kome je zabranjen ulazak u poslednjih godinu dana, tu su Vlado Georgiev, Matija Bećković, Dejan Mirović itd. ali svima je ponovo dopušten ulazak i skinuti su sa liste zabrane”, napisao je Vučković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

(Kraj) zn/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter