Izvor: Tanjug
05.09.2021 u 11:41
0

URA upozorila DPS: Branite ukradene milijarde od građana

 Građanski pokret URA poručio je Demokratskoj partiji socijalista(DPS) da ona „ne brani državu niti njene interese nego svoje milijarde pokradene od građana, tone kokaina i cigareta i to pokušajem rušenja ustavnog poretka“.

PROČITAJTE JOŠ:DPS: Krivokapić i Abazović SPREMNI da zapale Crnu Goru

U odgovoru URA na optužbe DPS-a da je Dritan Abazović odgovoran za nasilje na Cetinje, taj pokret navodi da su u pitanju „zlonamjerna tumačenja i huškanja na nemire od strane DPS-a“.

„Prestanite da manipulišite iskrenim osjećanjima i emocijama građana na Cetinju i širom Crne Gore gurajući ih u sukobe, nemire i kršenje zakona. Veljović je uhapšen. Zlonamjerna tumačenja i huškanja na nemire od strane DPS-a i njegovih koalicionih partnera i konstatacije da je za nerede na Cetinju odgovoran potpredsjednik Vlade su neodgovorna i neistinita“, piše na Tviter nalogu GP URA.

VAŽNO:KRIVOKAPIČ potvrdio hapšenje Veljovića

Dodaju da su vinovnici nereda pojedinci i da očekuju da će biti procesuirani od nadležnih.

„Građanski pokret URA poziva sve strane na hitno smirivanje situacije i zajednički doprinos ka očuvanju javnog reda i mira“, navode iz URA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter