Izvor: kurir.mk, happy bsc
24.11.2021 u 15:25
0

UŽASNA POKLAPANJA POGINULIH U BUGARSKOJ: U ISTOJ zgradi živelo čak 11 žrtava, deca išla zajedno u školu

U Severnoj Makedoniji je danas drugi dan žalosti nakon strašne tragedije na autoputu Struma u ​​kojoj je život izgubilo 46 osoba, od kojih su 12 deca.

Jedna makedonska televizija je danas napravila prilog sa skopskog Čaira, iz te opštine čak 16 ljudi je izgubilo živote.

U ovoj zgradi žive dve porodice koje su izgubile ukupno 11 članova, sve petoro dece iz ove zgrade išlo je u istu školu, navodi izveštač u tekstu.

Nastavnici OŠ “Ismail Kemali” u tekstu kroz suze kažu da je u jednom odeljenju bilo više poginulih. U Čairu će biti 16 sahrana, a opština se trudi da pomogne porodicama, rekao je gradonačelnik bugarskim medijima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter