Izvor: Alo
25.08.2021 u 14:50
0

UŽASNO: Staford napao dete!

Gledala sam svoju najgoru noćnu moru kako se ostvaruje, a ništa nisam mogla učiniti. Ovako priču započinje Banjalučanka LJ.M., čija se četvorogodišnja devojčica A.M. našla u (ne)milosti američkog staforda na stepeništu zgrade u Bulevaru Desanke Maksimović u banjalučkom naselju Starčevica.

Na sreću, devojčica nije zadobila povrede opasne po život.

Tog dana, 22. avgusta, nešto malo prije 12 časova, njena kćerka se igrala s decom na igralištu, nakon čega su se zajedno uputile prema stanu, ne sluteći da će posle bezbrižne igre uslediti opasnost. Devojčica je žurnim koracima stigla do lifta, gde je zastala da sačeka majku. U tom trenutku, pas je strčao niz stepenice i krenuo prema uplašenom detetu. Hodnicima zgrade ubrzo su odeknuli plač i vriska.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO DUŠKO KORNJAČA ZA HAPPY TV: Hvala predsedniku na odbrani! Ovo nije napad samo na mene – već NAPAD NA SRBIJU I VUČIĆA!

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

DANAS ISPLATA OD 600 EVRA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

– Dok sam se penjala malim stepenicama koje vode do lifta, videla sam psa kako bez brnjice trči niz stepenice. Pomerila sam se u stranu, očekujući da će proći pored mene i izaći napolje. Nažalost, on je krenuo ka mojoj kćerki, koja je pretrnula od straha, te naskočio na nju i počeo da je grize. Bespomoćno sam stajala i vrištala, ništa nisam mogla da uradim dok sam gledala kako se moje dete sklupčalo pred velikom čeljusti zveri. Ne poznavajući narav takve životinje, nisam se usudila da priđem, plašeći se da bih situaciju učinila još gorom – priča LJ.M. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter