Izvor: Tanjug
23.02.2021 u 22:15
0

VELIKA RIBA: Crnogorac uhapšen u Španiji po međunarodnioj poternici

U Španiji je danas uhapšen V. P. (49) iz Crne Gore, koji se prema operativnim saznanjima policije vodi kao član jedne organizovane kriminalne grupe iz Kotora.

VAŽNO

VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž (VIDEO, FOTO)

SLUČAJ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM: Žerar Depardje optužen za silovanje mlade glumice!

SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U sudnicu ulaze Sandra Afrika i Indi

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Propao kroz krov skladišta i poginuo!

Policija Crne Gore saopštila je da je muškarac uhapšen u Španiji po međunarodnoj poternici koja je raspisana po naredbi Osnovnog suda u Kotoru 2019, i to radi izvršenja zatvorske kazne od dve godine i osam meseci zbog stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćene proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter