Izvor: klix.ba
07.02.2022 u 15:49
0

VELIKO NEVREME ZAHVATILO BIH: Oluja praćena snegom stvorila OGROMNE probleme

Zbog obilnih snežnih padavina, koje se zbog niskih temperatura zadržavaju na putevima otežano se saobraća na Komaru, Karauli, Nišićima, Romaniji i Čevaljnovićima.

S obzirom na to da je na pojedinim planinskim prevojima obustavljen saobraćaj za teretnska vozila, saobraćaj se na tim delovima odvija naizmenično jednom trakom.

Iz BiHAMKA su upozorili da se saobraća po mokrom i vlažnom putu, a skrenuli su pažnju na učestale odrone zemlje ili kamenja.

„Na deonicama u zapadnim i jugozapadnim krajevima upozoravamo na jake udare vetra. Apelujemo na vozače da na svim deonicama voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme“, rekli su iz BiHAMK-a, preneo je sarajevski portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter