Izvor: Tanjug
29.07.2020 u 22:41
0

VILI BEROŠ: Pozdrav laktovima je glupost!

Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš komentarisao je polemike i nedoumice oko potrebe nošenja maski i pozdravljanja laktom i rekao da je u vreme svetske pandemije korona virusa nužno pogledati i prenositi naučno relevantne informacije.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

– Pogledajmo ono što govori Svetska zdravstvena organizacija. Od svih kontakata, najgori je onaj rukom jer prenosimo najviše aerosola i mogući virus na druge osobe -kazao je Beroš nakon sednice užeg kabineta Vlade.

Puno je bolje, dodao je, dotaći se laktovima, a najbolje bi bilo uopše se ne pozdravljati.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

-Zna se šta podrazumeva bliski kontakt – a to je rukovanje. Dodirivanje laktovima nije bliski kontakt. Dakle, tu samo moramo pogledati naučno relevantne informacije -rekao je Beroš.

Među onima koji dovode u sumnju potrebu nošenja maski i pozdravljanje laktom je i predsednik Hrvatske Zoran Milanović koji je danas rekao da je pozdrav laktovima glupost.

– Shvatio sam da je pozdrav laktovima glupost jer čoveku dolaziš na pola metra, a kad se rukuješ dolaziš na jedan metar -rekao je Milanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter