Izvor: Happy BSC
23.12.2020 u 12:49
0

VUČIĆ POSLAO NAJBOLJE LEKARE U BANJALUKU: Stevanović predvodi stručnjake iz Beograda

O zdravstvenom stanju Milorada Dodika brine i Aleksandar Vučić predsjednik Srbije, koji je u Banjaluku poslao ekipu najboljih lekara, koji su jutros stigli u Klinički centar Banjaluka.

NAJVAŽNIJE DANAS:

LANČANI UDES KOD ČAČAKA: Povređeno nekoliko osoba

SVET STREPI OD NOVOG SOJA KORONE: Evo šta naši stručnjaci kažu o mutaciji

HAPŠENJE U BEOGRADU: Muškarac (57) osumnjičen da je naneo ubodne rane jednoj osobi

NOVA VLAST NEMOGUĆA BEZ SRBA: Hotijeva vlada neustavna, Kurti ponovo kosovski premijer?

Kako Hepi sa lica mesta iz Kliničkog centra saznaje lekare iz Beograda predvodi poznati epidemiolog dr Goran Stevanović, a lekari iz Beograda su već jutros bili na lekarskom konzilijumu sa lekarima iz Banjaluke, gde su razmatrali zdravsteno stanje Milorada Dodika člana Predsedništva BiH. Kako saznajemo, oni će obaviti pregled Milorada Dodika sa svojim kolegama u Banjaluci i uraditi sve sto bude trebalo u njegovom lečenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter