Izvor: Novosti.rs
20.02.2021 u 15:51
0

VUKOVAR JE SRPSKI GRAD! Čovek iz Zagreba dobio izvod iz matične knjige rođenih i umalo ga SRČKA NIJE STREFILA! (FOTO)

Iz opštine Trešnjevka (Hrvatska) su muškarcu, rođenom u Vukovaru, u matičnoj knjizi rođenih napisali kako taj grad pripada Republici Srbiji.

VAŽNO

MEGAEKSKLUZIVA! Stravična ispovest generala Bratislava Dikića! (VIDEO)

STIŽE TOVAR Vučić sutra dočekuje dragocenu pošiljku za Srbiju!

DR NESTOROVIĆ PORUČUJE: Ovaj mineral je POSEBNO važan za decu!

U Srbiji MILION građana prijavljeno za vakcinu, pola miliona revakcinisano!

PATRIJARH Porfirije: Nisam se nadao da ću biti na tronu Svetog Save!

Da izvod iz matična knjige rođenih nije trebalo da gradskoj kancelariji, ne bi tu grešku ni primetio, piše Indeks.

Džana Vagenhofer je za Dnevnik.hr ispričala kako je greška, u kojoj je na rodnom listu Vukovar na papiru zapravo grad u Srbiji, došla do izražaja kada je predavala papire gradskoj kancelariji.

– Mi smo tu matičnu knjigu rođenih izvadili letos. Nismo to primetili jer nismo ni gledali. Tražili dokument, dobili, platili i otišli. Danas sam predavala neke papire u gradskoj kancelariji i nisu mi primili zahtev jer su primetili tu grešku na rodnom listu – rekla je Vagenhofer.

Džana Vagenhofer

Iz matične kancelarije su rekli kako se greške događaju.

– Nakon toga se suprug skoro šlogariao kad je vidio i odmah se s tim papirom uputio u matični ured gde mu je matičarka rekla ‘greške se dešavaju’, koleginica se zbunila – kazala je Vagenhofer.

Nakon toga mu je izdat novi list.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter