Izvor: Novosti
28.06.2021 u 07:23
0

ZA BATINE DOBIO OVOLIKO: Osuđen Podgoričanin koji je pretukao suprugu

Četiri meseca zatvora zbog prebijanja supruge. Na tu kaznu osuđen je Podgoričanin D. M. koji je po oceni sudije Osnovnog suda u Podgorici Nade Rabrenović, počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ PONOSNO: Veliko hvala junacima sa Košara koji su danas sa nama! (FOTO)

DETALJI UŽASNE SAOBRAĆAJKE KOD PARAĆINA: Stradali motociklista bez dokumenata – sutra se radi obdukcija!

NASTAVAK JEZIVE TORTURE NAD DEVOJČICOM IZ RAKOVICE: Otac joj ne daje da jede – POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR ĆERKE SA MAJKOM

KRAJ NEDELJE DONOSI OGROMNE GUŽVE NA PUTEVIMA: Evo gde se najduže čeka

Osim robije, D. M. je izrečena i zabrana prilaska nevenčanoj supruzi i udaljenje iz objekta stanovanja. D. M. je, kako je utvrdio sud, 14. februara vanbračnu suprugu oko 7.30, prvo vređao, a zatim joj pretio da će je ubiti. Posle pretnji on je fizički nasrnuo na nju i udario je šakom u glavu od čega je pala na pločice. Dalje batinanje je sprečila njena kuma L. M.

Optuženi se tu ipak nije zaustavio. Istog dana oko 18 časova, ušao u sobu gde se ona nalazila, a potom nakon pretnji počeo da je šamara. Od udaraca ona je pala s kreveta, nakon čega je izgubila svest.

I sutradan se nastavilo nasilje u spavaćoj sobi, okrivljeni je počeo ponovo da je udara. Sve je ponovio dan i dva kasnije, kada joj je i zapretio da ne sme zvati policiju jer će je iseći na komade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter