Izvor: Srpskainfo, happy bsc
22.12.2021 u 11:03
0

Za dan 150 pozitivnih u Srpskoj: Preminulo osam ljudi zaraženih koronom

U poslednja 24 časa, u Srpskoj je preminulo osam osoba koje su bile zaražene koronom. Testirano je 637 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona potvrđen je kod još 150 osoba.

Radi se o 66 muškaraca i 84 žene, od kojih je 40 mlađe, 71 srednje i 39 starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 42 osobe su iz Banjaluke, 21 iz Trebinja 12 iz Bijeljine, po devet iz Gradiške, Kozarske Dubice i Lkataša, sedam iz Bileće, po pet osoba je iz Zvornika i Mrkonjić Grada, po četiri iz Kotor Varoša i Prnjavora, po tri iz Doboja, Teslića, Foče i Šamca, dve iz Čelinca i po jedna osoba je iz Bratunca, Višegrada, Gacka, Dervente, Ljubinja, Modriče, Prijedora, Rudog i Šipova.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je osam smrtnih slučajeva. Radi se o pet muškaraca i tri žene, srednje i starije životne dobi od kojih su dve osobe iz Prijedora i po jedna osoba iz Bijeljine, Čelinca, Han Pijeska, Kozarske Dubice, Laktaša i Rogatice.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 92.925 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5.436 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirane su ukupno 369.992 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter