Izvor: Blic
02.01.2022 u 17:30
0

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Trebinjski policajac sprečio ženu da skoči sa mosta

Policijski službenik Policijske stanice Trebinja koji je bio van dužnosti, noćas oko 00.30 časova, sprečio je pokušaj samoubistva skokom sa mosta, državljanke Hrvatske, u reku Trebišnjicu u Trebinju.

Policijski službenik navedene policijske stanice, krećući se sa automobilom na “Branilaca mostu” u Trebinju uočio je ženu sa vanjske strane mosta koja je imala nameru da skoči.

U tom momentu, brzom reakcijom, izašao je iz svog automobila zajedno sa D.T. i uhvatili su ženu za ruku i istoj pomogli da bezbedno pređe na unutrašnju stranu mosta.

Njoj je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Trebinje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter