Izvor: Tanjug
10.11.2021 u 11:32
0

Zaev ipak „odložio“ ostavku!

Makedonski premijer i lider SDSM Zoran Zaev  izjavio je da će ostati na toj funkciji kako bi pomogao da se održi parlamentarna većina i eventualno je povećao.

Zaev, koji je nakon rezultata lokalnih izbora podneo ostavku 31. oktobra, rekao je nakon sednice Glavnog i Izvršnog odbora SDSM, održane u utorak uveče, da je taj Odbor predložio da se ostavka odloži, kao i da je posvećen procesu očuvanja parlamentarne većine.

PROČITAJTE JOŠ: Vakcina protiv korone biće kao vakcina protiv gripa

– Nemam šta drugo da dodam, jer je predsednik Odbora saopštio odluke i odgovorio na sva pitanja. Važno je da se zemlja ne vraća u prošlost svađa kako u zemlji tako i u inostranstvu, da ugrozi proces evrointegracija, naravno da je važno jer smo i dalje u vremenu pandemije, energetske krize, odgovornost svakog građanina ali i političara i dalje postoji – rekao je Zaev.

On je rekao i da se nada da će se parlamentarna demokratska većina stabilizovati, pre svega, jer je orijentisana ka evroatlantskom putu i multietničkom društvu kao i ka održavanju dobrosusedskih odnosa i pozitivnih reformi.

PROČITAJTE JOŠ: Gde, kako i šta radi sutra za praznik

– Dani su pred nama, videćemo – rekao je Zaev.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter