Izvor: Tanjug
29.07.2020 u 22:32
0

ZAGREB: Potraga za odbeglim kraljevskim pitonom

U Zagrebu je nestao kraljevski piton iz dvorišta vlasnice i još nije pronađen.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

“ Iz Markuševečke Trnave odlutala je ženka kraljevskog pitona. Zove se Zoe, ima tri godine i duga je oko metar. Sunčala se u bašti, ali kad je njena vlasnica nakratko okrenula glavu, zmija je odgmizala u nepoznato”, objavio je azil za životinje “Dumovec” na Fejsbuku.

To se dogodilo u poneđeljak, a nakon što je vlasnica bezuspešno pokušavala da pronađe odbeglog ljubimca, piše portal Indeks, zamolila je da joj u potrazi pomogne azil i građani Zagreba.

Iz azila su poručili i da zmija nije opasna, ali da je ne treba dirati.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

“Ako uočite Zoe, ne strahujte. Nazovite nas i mi ćemo je nežno preuzeti. Iako vam Zoe najverovatnije ne bi učinila ništa, budući da je reč o životinji koju ne poznajete, nemojte je dirati“, poručili su iz azila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter