Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 17:23
0

Zbog BUKE na Adi Bojani ČAK 30 PREKRŠAKNIH PRIJAVA!

Komunalna policija Ulcinj je od pocetka avgusta izdala oko 30 prekršajnih naloga zbog buke na Adi Bojani, koja je nedavno proglašena tihom zonom u prirodi.

Odluka o utvrđivanju akustičnih zona na teritoriji opštine Ulcinj, kojom je Ada Bojana proglašena tihom zonom u prirodi, stupila je na snagu početkom avgusta.

OVO MORATE ZNATI

UPRAVO SAOPŠTENO: Ovo je UDARNA vest iz Prištine!

ŠOK SCENA U BEOGRADU! Odbegle životinje LEGLE na put i zaustavile SAOBRAĆAJ u najprometnijem bulevaru (FOTO)

NAVALJNI OTKRIO KAKO JE OTROVAN: Isplivao video iz hotela! (VIDEO)

UPOZORENJE! Mobilni telefoni prenose zarazu!

Šef Komunalne policije Ulcinj Amir Mehmeti rekao je za Ul-info portal da su pripadnici te opštinske institucije stalno na terenu i očekuju da će preventivnim i represivnim merama rešiti problem buke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter