Izvor: Tanjug
11.02.2021 u 14:53
0

ZEMLJOTRES KOD BILEĆE: Osetio se i u Crnoj Gori

Zemljotres jačine 3,5 Rihtera, pogodio danas oko podne područje Bileće u Bosni i Hercegovini, a osetio se i u Crnoj Gori.

Epicentrar potresa, registrovan je sedam klometar jugoistočno od Bileće, saopsteno je iz Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

NE PROPUSTITE:

IZNENADA JE UMRO! Glumac Goran Daničić PREMINUO u 59. godini

POTRESNO! Pogledajte ispovest majke kojoj su ukrali tri bebe! (VIDEO)

NEDIMOVIĆ SA HEPIJA POZVAO POLJOPRIVREDNIKE Sve je spremno, čekaju vas milijarde (VIDEO)

VUČIĆ PRIMIO AMBASADORA FRANCUSKE: Makron uvek spreman da čuje srpske stavove

“Prema preliminarnim podacima obrade, žariste ovog zemljotresa locirano je na dubini od 24 km. Na osnovu teorijskog modela makroseizmičkog polja ovog regiona, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne stete u epicentralnom području”, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter