Izvor: republika
04.07.2021 u 14:26
0

ŽESTOKA TUČA GRAĐANA I POLICIJE: Nisu hteli da napuste kafić?! (VIDEO)

Iz Uprave policije je saopšteno da je zbog napada na njihove službenike saslušano šest osoba.

VAŽNO: 

OBELEŽAVANJE DANA BORACA: Vence položili Ana Brnabić, Ivica Dačić i Darija Kisić Tepavčević (VIDEO, GALERIJA)

DOKTOR ILIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Komisija ne pravi razliku između KAVEZA I KREVECA?! Otkrivena POLITIČKA POZADINA JEZIVOG IZVEŠTAJA za socijalne ustanove

DR DRAGUTINOVIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ključno i jedino rešenje protiv novog DELTA SOJA ako želimo da dočekamo mirnu jesen!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUL: Idealan dan za šetnju!

„O ONOME O ČEMU SANJAŠ NIKADA NE TREBA PRIČATI“: Iva Štrljić za HAPPY BSC o uspesima, snovima, planovima… (INTERVJU/FOTO)

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je, izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mesta dovedeno i saslušano šest osoba.

– O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V.M (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T.E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M.N (28) je lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti) – saopšteno je iz policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter