Izvor: Tanjug
06.02.2022 u 11:23
0

Zoran Mikić izjavio: Konsultacije su počele telefonski, razgovori od danas

 Funkcioner URA Zoran Mikić izjavio je da su konsultacije posle pada Vlade Crne Gore počele telefonskim putem, ali da će konkretni razgovori početi danas i biti nastavljeni u poneđeljak.

„Prvo ćemo razgovarati sa kolegama iz parlamentarne većine, pre svega sa partijama sa kojima smo potpisali Memorandum o političkoj saradnji, a to su SNP, Civis i manjinske partije. Nakon toga razgovaraćemo i sa svima ostalima, jer mi smo model manjinske vlade ponudili svim poslanicima kojih je 81, a bili smo jasni da u toj vladi ne mogu učestvovati predstavnici DPS-a i DF-a“, rekao je Mikić za Pobjedu.

Dodao je da očekuje da u narednih desetak dana budu okončani razgovori, jer, kako je istakao, građani ne mogu da čekaju.

„Ne treba gubiti vreme u nepotrebnim partijskim prepucavanjima, već da se na naš model odgovori vrlo brzo i da nađemo rešenje“, rekao je Mikić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter