Izvor: Alo.rs
26.09.2020 u 16:50
0

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

Na hiljade demonstranata okupilo se danas ispred Trafalgar skvera u Londonu, kako bi izrazili protest protiv mera karantina i mera socijalnog distanciranja, uvedenih kako bi se sprečilo širenje COVID-19.

Londonska policija upozorila je demonstante da poštuju mere distanciranja. Iz policije je još pre početka protesta saopšteno da će pripadnici organa reda demonstrantima najpre objasniti da moraju da poštuju mere distanciranja, ali da će morati da primene odgovarajuće mere, ukoliko oni to odbiju da učine.

Na početku protesta policijski službenici viđeni su kako se nalaze oko skupine demonstranata, među kojima mnogi nisu nosili zaštitne maske, ali im se nisu suprotstavljali, piše Asošijeted pres.

Demonstracije su ogranizovane u trenutku u kojem se parlament priprema za reviziju zakona o COVID-19 i u kojem je vlada uvela nove restrikcije kako bi kontrolisala širenje virusa. Neki poslanici kritikovali su vladu zbog uvođenja novih mera bez prethodnog odobrenja parlamenta.

PROČITAJTE JOŠ…

SLATKI ZALOGAJ ZA 20 MINUTA: Napravite poslasticu sa jabukama i ČOKOLADOM

VUČIĆ: Odložen ekspertski sastanak zbog obolelog saradnika

VOZAČI, OPREZ: Ukoliko imate ovaj automobil moguće su VELIKE KAZNE

Vlada Velike Britanije je ranije u toku ove nedelje saopštila da će barovima i restoranima na nivou čitave zemlje biti zabranjeno da rade posle 22 sata.

Large anti-lockdown protests in London’s Trafalgar Square, huge police presence in the Square and surrounding streets with the helicopter hovering over. pic.twitter.com/cyfWCosA9N

Odredbe o obaveznom nošenju zaštitnih maski su pooštrene, kao i kazne za nepoštovanje mera.

Okupljanje više od šestoro ljudi je zabranjeno, izuzev u slučaju protesta. Na protestima može biti okupljen veći ljudi, pod uslovom da ogranizatori prilože procenu rizika za organizovanje skupa i da poštuju mere socijalnog distanciranja.

Prošle nedelje sličan protest ogranizovan je na istom mestu, a policija tvrdi da je tokom prilikom povređeno nekoliko pripadnika organa reda, nakon što je manji broj demonstranata postao nasilan.

SAZNAJTE I OVO…

SRUČILO SE NEBO NA BEOGRAD: Scene kao da je APOKALIPSA (FOTO, VIDEO)

Premijer ligu napustio NAJBOGATIJI fudbaler sveta! Za njega skoro niko nije čuo!

ROSI PROMENIO EKIPU: Devetostruki šampion sveta u Moto GP ne posustaje

Velika Britanija se po broju obolelih od COVID-19 nalazi na prvom mestu u Evropi, sa skoro 42.000 smrtnih slučajeva zabeleženih do sada.

Broj novozaraženih, hospitalizovanih i preminulih pacijenata uvećao se u znatnoj meri u toku poslednjih nekoliko nedelja, dok potvrđenih slučajeva COVID-19 u ovom trenutku ima preko 423.000

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter