Izvor: Alo.rs
26.09.2020 u 18:40
0

NEVEROVATNO: PAO SNEG u Austriji i Italiji, NEVREME stiže i u Srbiju! (VIDEO)

U Austriji i Italijije pao je sneg.  Promena vremena u Hrvatskoj je već počela i obilna kiša pada u Dalmaciji i Istri, dok je u Zagorju padao grad.

Na društvenim mrežama su objavljene fotografije i videoprilozi sa autoputeva u ovim zemljama na kojima se vidi da pada sneg.

PROČITAJTE JOŠ…

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

I u regionu se tokom noći i za vikend očekuje prvi sneg na planinskim vrhovima, a kako pišu mediji, zahlađenje s kišom već je zahvatilo Sloveniju i Hrvatsku.

U subotu u Bosni i Hercegovini biće oblačno s kišom, a na planinskim vrhovima može padati i sneg.

Promena vremena u Hrvatskoj je već počela i obilna kiša pada u Dalmaciji i Istri, dok je u Zagorju padao grad. Evropski sistem za upozorenje na oluje izdao je upozorenje drugog i prvog stepena za delove Hrvatske i zapadni Balkan u kojem se navodi da će deo regiona zahvatiti obilna kiša i grad.

Za vikend će na kopnu biti promenljivo, uz povremenu mestimičnu kišu, a uslediće i osetan pad temperature.

Najviša poslepodnevna temperatura vazduha do srede će biti uglavnom između 14 i 19 stepeni, a najniža jutarnja od sedam do 12, u planinskim predelima samo oko četiri stepena.

I u Sloveniji se očekuje da će sneg padati na nadmorskoj visini iznad 1.500 metara. Najniža jutarnja temperatura biće oko dva stepena na severozapadu, do 13 na moru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter